Wat betekent het coronavirus voor de bezorging van jouw bestelling?

Ten eerste willen wij je sterkte en gezondheid wensen in deze periode. Bij ElectroVoordeel hebben we een aantal voorzorgsmaatregelen genomen om onze dienstverlening beschikbaar te houden. Daar vertellen we je hier graag meer over. Verder houden we je op deze pagina op de hoogte van de verdere ontwikkelingen rondom corona. 

Alle bestelling blijven uitgeleverd worden!

U kunt dus met een gerust hart een bestelling plaatsen. Alle bestellingen die deze week geplaatst worden, zijn voor kerst bij u thuis.

Algemene mededeling: Wij zijn bereikbaar zoals je van ons gewend bent.
Het coronavirus heeft ook invloed op onze dienstverlening. We hebben onze werkwijze zo goed mogelijk ingericht dat onze dienstverlening zoveel mogelijk hetzelfde blijft. Wij zijn gewoon elke dag via chat of per e-mail bereikbaar. 

Bezorging van onze pakketten.
Het virus kan niet worden overgedragen via post of pakketten. De bezorgers bezorgen daarom zoals gebruikelijk de post, pakketten en andere zendingen voor klanten. Mocht daar verandering in komen of aanvullende maatregelen worden getroffen, dan brengen we jou daar direct van op de hoogte.

Verruiming bezorgtijden en andere maatregelen voor bezorgers
Wij doet er alles aan om de kans op besmetting bij medewerkers te verkleinen. Onze bezorgdienst werkt op dit moment aan maatregelen om de bezorgtijden van bezorgers te verruimen. 

Nu je toch een paar weken zoveel mogelijk binnen moet zitten is het een goed moment om jezelf te trakteren op een mooie nieuwe TV, Gadget of Koffiemachine!
(die geheel veilig en snel bij je bezorgd wordt dus!)

Onze klanten
beoordelen ons
Goed
5 / 5