Klarna: betaal later.

Betaal je liever na ontvangst? Of heb je deze maand even geen geld? Gelukkig ondersteunen wij bij TV Outlet vanaf nu Klarna Betaal later!

Met ‘Betaal later’ betaal je je bestelling achteraf zodra je deze hebt ontvangen en besloten hebt deze te houden.

Zo betaal je nooit voor wat je terugstuurt. Je vult je naam, adres, woonplaats, e-mailadres en andere gegevens in die je altijd bij de hand hebt en je betaalt wanneer het jou goed uitkomt tijdens de betaaltermijn van 14 dagen.

Achteraf betalen met Klarna is veilig en eenvoudig. De betalingsgegevens van je aankoop vind je terug op de rekening die je van ons ontvangt.

Als wij geen betaling ontvangen tijdens de betaaltermijn van 14 dagen, dan sturen we een e-mail met een herinnering om je aankoop binnen 14 dagen alsnog te betalen, zonder extra kosten. 

Ontvangen we tijdens die tweede betaaltermijn van 14 dagen geen betaling, dan sturen we een aanmaning met aanmaningskosten per post. Zodra de aanmaning verloopt, wordt de rekening overgedragen aan Segoria. Daar zijn extra kosten aan verbonden. Tip: download de Klarna App. Daarin staan al je aankopen overzichtelijk op een rij en kun je een herinnering instellen om ze op tijd te betalen.

Kredietcheck en het behandelen van je gegevens door Klarna

Als je voor Betaal later kiest zal Klarna je kredietwaardigheid beoordelen. Als een kredietcheck uitgevoerd is kun je hierover geïnformeerd worden doormiddel van een brief of een e-mail. Klarna verwerkt je persoonsgegevens om te voldoen aan onze verplichtingen uit deze overeenkomst en voor de aanvullende doeleinden die je kunt vinden in onze privacyverklaring. De privacyverklaring is hier en op onze website beschikbaar. 

Genoeg uitleg, laten we shoppen!